27 Mayıs 2024 | 11:45

Bölümümüzde 27.05.2024 tarihinde Gazi Eğitim Fakültesi stratejik plan uygulama süreçleri ile ilgili eğitim düzenlendi. Toplantıya Bölüm Başkanımız / Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Musa SARI, Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Önder ŞENSOY ve Doç. Dr. Halil TÜMAY, Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ergin HAMZAOĞLU, Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin AKKUŞ, Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Devrim ÇAKMAK ve bölümümüz Kurumsal Veri Yönetim Sistemi (KVYS) giriş görevlileri Doç. Dr. Önder ŞENSOY ve Arş. Gör. Ayşegül TÜYSÜZ katıldı. Gazi Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığında görevli olan Doç. Dr. Nurcan TURAN OLUK toplantıya katılarak bölümümüz ana bilim dallarında veri toplama ve toplanan verilerin KVYS'ye giriş süreçleri ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.